Az igazi szórakozás titka, hogy jó helyen legyünk jó időben – Ez a nyugat-karibi hajóutak jellemzője.

Búvárkodás vagy kirándulás Cozumelen, strandolás a csodálatos Antiquán vagy pihenés a fantasztikus luxushajóink valamelyikén.

Utazzon és hajózzon velünk a Karib-tenger nyugati térségébe.


Tovább a hajóutakra

Amit nem lehet kihagyni:

George Town, Nagy Kajmán-sziget
Az egykora világ legrettegettebb kalózainak rejtekhelyet adó Nagy Kajmán-sziget a legnagyobb a környező szigetek közül, igazi csodálatos karibi turista paradicsom. Strandjai a világ legszebb partjai közé tartoznak.

Falmouth, Jamaika
Tegyen egy kellemes sétát Falmouth történelmi városnegyedében, ahol XIX. századi, György-korabeli építészet figyelemre méltó példáit fedezheti fel. Az épületek nagy része a mai napig megőrizte eredeti kinézetét, beleértve a felújított, finom famunkákat is.

Cozumel, Mexikó
Hófehér tengerpartjaival, szélben integető pálmafáival, korallzátonyaival Cozumel tipikus karib-tengeri táj képét mutatja. Mindenképpen érdemes felkeresni a helyi apiacot, ahol ékszereket, műtárgyakat, a helyi kézművesség remekeit, maja dísztárgyakat és még sok minden mást is vásárolhat.

CocoCay, Bahamák
Ősi fehérhomokos partjával és gyönyörű panorámájával CocoCay egy kalandokkal teli, kizárólag a Royal Caribben Cruises vendégei előtt nyitva álló csodavilág. Paradicsom környezetben várja az aktív pihenés és kikapcsolódni vágyókat.

Labadee, Haiti
Élvezze Haiti gyönyörű hegyeinek lélegzetelállító látványát. Labadee kizárólag a Royal Caribben Cruises vendégei előtt áll nyitva. Napozhat, pihenhet, búvárkodhat vagy akár kirándulhat is.

Key West, Florida
Key Wset megismerésére a legjobb megoldás a Conch tursitavonat, illetve az Old Town Trolley, vagyis az óvárosi turistabusz. Az élményt egy igazi helyi különlegesség az ottani citromfajtából készült sütemény a „key lime pie” teszi teljessé.

 

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault