A Celebrity Cruises bejelentette, hogy 2021 nyarán újraindítja hajóútjait a lélegzetelállító   Galápagos-szigetek körül, a luxus flotta mind három, a világ ezen különleges részén szolgálatot teljesítő hajóján

 


Először, a modern fényűző mega-jacht, a Celebrity Flora®, indul ismét útjára július 4-én, majd a többszörös díjnyertes Celebrity Xpedition® és a meghitt 16-fős Celebrity Xploration® indulnak útnak, július 24-én és szeptember 18-án.

Mindhárom hajó sajátos élményt nyújt e kihagyhatatlan úti cél megismeréséhez. Aki a Galápagos csodáit a legmodernebb luxus kényelmében szeretné felfedezni, annak a Celebrity Flora®, az e természeti csoda vizeire tervezett mega-jacht az ideális. A hajót a szigetek ihlették, s természetes anyagok felhasználásával, a legújabb környezeti technológiák alkalmazásával építették. Azért, hogy az utasok még jobban elmerüljenek e csodás vidék látnivalóiban, a Galápagos Nemzeti Park képzett természettudósai kísérik az utat.

A Celebrity Xpedition® és a Celebrity Xploration® déli és északi körök mentén fedezik fel a szigeteket, maximális kényeztetést biztosítva.

E különleges úti cél minden egyes szigete egyedi élményeket kínál, a kirándulástól másvilági vulkanikus terepen, a tengeri teknősökkel való pipás búvárkodásig. A vendégek naponta két parti kiránduláson vehetnek részt a Galápagos Nemzeti Park képzett természettudósainak vezetésével, vagy pihenhetnek a fedélzeten.

Mint minden Celebrity Cruises hajóúton, itt is mindenre gondoltunk a vendégek kényelme érdekében. Az út ára tartalmazza a korlátlan wi-fi-t, az italokat, a borravalót és napi két parti kirándulást, valamint a bővített csomag része 2-3 éjszaka egy Quitoi luxus szállodában és a repülőút a főváros és a szigetek között.  

Mindhárom hajó oltott személyzettel közlekedik és csak oltott felnőttek rézére elérhető. 18 év alatti gyermekek negatív PCR teszttel léphetnek a fedélzetre. Továbbá az utasoknak meg kell felelni a helyi előírásoknak és az Ecuadorba, illetve a Galápagos-szigetekre történő belépés feltételeinek.

0
0
0
s2sdefault