A hajótársaság júniusban új 7 éjszakás útvonalakkal indul Nassauból!Idén nyáron a hajózni vágyók végre felválthatják virtuális élményeiket a régvárt nyaralással és hajózhatnak a Bahamákon és Mexikó partjainál a Royal Caribbean International hajójának fedélzetén. A nemzetközi hajótársaság bejelentette nyári újra indulását, melynek során júniusban új 7 éjszakás utakra indul az Adventure of the Seas Nassauból, a Bahamákról. A nyaralni vágyók hajózhatnak a szigetek között és élvezhetik a hiányolt kalandokat, többek között két egymásutáni napot a Perfect Day at CocoCay-n, a Royal Caribbean egyedülálló magán szigetén, valamint minőségi időt tölthetnek a Grand Bahama sziget és Cozumel felfedezésével.

A nyaralásukat már nagyon váró utasok március 24-től, szerdától foglalhatják le hajóútjukat és június 12-én indulhatnak. Az új útvonalak augusztus végéig indulnak, beoltott személyzettel, és azon felnőttek részére elérhetők, akik teljes mértékben be vannak oltva a COVID-19 ellen (2 oltás!), valamint azon 18 év alattiak részére, akik rendelkeznek negatív teszttel.

“Izgatottan várjuk, hogy ismét felejthetetlen élményeket biztosítsunk a Karib-tengeren, fokozatosan és biztonságosan. Az oltások egyértelműen meghozták a változást valamennyiünk részére, és a beoltottak számának növekedésével és gyors hatásának köszönhetően úgy gondoljuk, hogy beoltott utasok és személyzet részére indított utakkal kezdeni a legjobb döntés. Véleményünk szerint, az idő előrehaladtával a feltételek változhatnak és tovább fejlődhetnek,” mondta Michael Bayley, a Royal Caribbean International Elnök-vezérigazgatója. “Annak lehetősége, hogy a Bahamákon legyen induló kikötőnk, bizonyítja a sziget-ország kormányának és lakosságának több mint 50 éves nagyszerű partnerségét. Hálásak vagyunk a belénk vetett bizalmukért, és elkötelezettek vagyunk az egészséges és boldog visszatérésre.”

“Miközben várjuk a turizmus ígéretes visszatérését, külön izgalommal tölt el minket, hogy a hajótársaság induló kikötőt hoz létre a Bahamákon. Utasok százezrei, akár milliói ismerhetik meg Nassaut vagy Grand Bahamat oly módon, ahogy soha azelőtt,” mondta Most Hon. Dr. Hubert A. Minnis, a Bahamák Miniszterelnöke. “Különösen kedvemre való, hogy a Royal Caribbean hajótársaság, akikkel több mint 50 éve kölcsönösen előnyös kapcsolatot ápolunk, a Bahamákat választották induló kikötőnek az újrainduláshoz. Ez egy új nap a turizmus életében. Ez inspirálhat sok kis- és közép-vállalkozást, utazásszervezőket, taxisofőröket, éttermeket és kereskedőket, hogy készüljenek az előttünk álló jobb időkre.”

“A Royal Caribbean régóta értékes partnere a Bahamáknak, és izgatottan működünk együtt abban, hogy Nassau legyen legújabb induló kikötőjük,” mondta Honorable Dionisio D’Aguilar, Turisztikai és Légügyi Miniszter. “A hajózás létfontosságú eleme a Bahamák gazdaságának, és a Royal Caribbean és utasai visszaérése partjainkra, nagyban hozzá fog járulni a turizmus újraindításához és visszaállításához. Az elmúlt pár hónapban gondosan készültünk, hogy biztonságos és élményekben gazdag tapasztalatokat biztosítsunk. Biztosak vagyunk benne, hogy a hajós utasoknak a Bahamáktól megszokott meleg és barátságos fogadtatásban lesz részük.”

A hajózni vágyók biztosak lehetnek benne, hogy a Royal Caribbean részére legfontosabb az utasok, a személyzet és a meglátogatott területek lakosainak biztonsága. Hamarosan közreadjuk a Royal Caribbean által alkalmazandó egészségügyi és biztonsági intézkedéseket.

Továbbá az utasoknak eleget kell tenni a Bahamák előírásainak. Ezek között szerepelhet egy negatív PCR teszt beszerzése érkezés előtt, tesztelés érkezéskor és megfelelő beléptető kártya kitöltése. A legfrissebb előírások a Bahamák oldalán találhatók - website


 

0
0
0
s2sdefault