Izraelben debütál a ROYAL CARIBBEAN legújabb innovatív hajója Haifából (Izrael) indul első útjaira!

Idén nyáron új kalandokra indulnak a pihenni vágyó izraeli turisták, mikor a Royal Caribbean International legújabb hajó csodája májusban elindul első útjaira Haifa kikötőjéből. A nemzetközi hajótársaság 3, 4 és 7 éjszakás hajóutakat indít Izraeliek számára a régóta várt, frissen átadott Odyssey of the Seas fedélzetén a görög szigetek és Ciprus felé. Az új indulási időpontok március 9-től foglalhatók.

A Haifából induló körutak Rodosz, Szantorini, Mykonos és Athén, valamint a ciprusi Limassol idillikus szigeteit és kikötőit keresik fel.

“Izgatottan várjuk a Royal Caribbean hajóutak izraeli bemutatkozását legújabb és leginnovatívabb hajónk, az Odyssey of the Seas által. Az izraeli utasok már nagyon várják, hogy útra kelhessenek és ismét élvezhessék az oly nagyon hiányolt úti élményeket,” mondta Michael Bayley, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója. “Már egy ideje fontolgattuk az izraeli indulás lehetőségét. Nagyra értékeljük az izraeli kormány együttműködését és bizalmát, hogy felejthetetlen hajós élményeket nyújtunk lakosaiknak, és pont ezt az ígéretet szeretnék teljesíteni legújabb hajónk – az első ’Zöld Sziget’ fedélzetén.”

Az izraeli lakosok lesznek az elsők, akik hajózhatnak az Odyssey of the Seas fedélzetén a nyitó szezonban. Ezt az innovatív hajót úgy tervezték, hogy minden utazónak felejthetetlen élményt nyújtson számos új és jellegzetes élménnyel a hajó orrától a tatig. A hajó a Földközi-tenger festői hátterével és számos újdonsággal várja utasait – kétszintes medence rész, a Sea Plex – kétszintes külső és belső játszótér valamennyi korosztály részére, egy sor ingyenes és speciális étterem a világ konyháinak kínáltával. Valamint a szórakoztatás csúcspontjával, a Royal színház és a Two70 szórakoztató központ high-tech produkcióival, ahol a művészet és a multimédia csak az Odyssey-en található, lélegzet elállító produkciókkal párosul.

“Büszke vagyok, hogy köszönhetően a megvásárolt vakcinák millióinak, Izrael lesz az első ország a világon, ahol a Royal Caribbean legújabb zászlós hajója bemutatkozik. A Royal

Caribbean döntése, hogy Izraelbe jönnek, jó bizonyítéka a politikánkba vetett bizalomnak. Ez egy fontos gazdasági, turisztikai pillanat Izrael életében,” mondta Benjamin Netanyahu, Izrael miniszterelnöke. “Israel a siker nemzetközi modellje. Folytatjuk programunkat – a „Zöld útlevél” programot – hogy békében túljussunk a COVID-19 víruson. Ahogy Izrael világbajnok az oltások területén, úgy lesz gazdasági és turisztikai világbajnok a post-Corona időszakban.

A Royal Caribbean, együttműködve az izraeli egészségügyi és turisztikai hatóságokkal, elsőként biztosít teljesen vakcinált hajóutakat, ahol a teljes személyzet és a 16 éven felüli utasok mind be lesznek oltva COVID-19 ellen. Az Izrael és a Royal Caribbean által alkalmazandó egészségügyi és biztonsági intézkedések részleteit hamarosan közzétesszük.

Haris Theoharis, Görög Turisztikai Miniszter, támogatja a Görögországban és környékén újrainduló hajózás érdekében tett erőfeszítéseket. Elmondta, “Örömmel vettük a mai bejelentést, hiszen az Izraellel nemrég megkötött utazási megállapodásunk máris eredményeket mutat, és így még több ember élvezheti szigeteink és úti céljaink egyedülálló csodáit.”

Savvas Perdios, ciprusi Turisztikai Miniszter-helyettes hozzátette, “Megtiszteltetés, hogy szerepelhetünk a Royal Caribbean nyári menetrendjében, és örömmel fogadjuk szigetünkön legújabb hajójukat. Ciprus támogatja a hajózást és örömmel segíti az iparágat a visszatérésben.”

További információkért keresse a Royal Caribbean magyarországi képviseletét: Tengerjáró Kft., www.rccl.hu, Tel.: 36-1/235 0402, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

0
0
0
s2sdefault