Az utazás szerelmeseinek

2007-ben alakult meg az Azamara hajótársaság, a mostani Azamara Club Cruises elődje, az egyetlen igazi deluxe hajótársaság. Az Azamara három hajója, az Azamara Journey és testvérei, az Azamara Quest & Azamara Pursuit egzotikus úti célokat vesz célba – ez a hajótársaság egyik legnagyobb vonzereje! Az Azamara Club Cruises kitárja a világ rejtett zugait mindazok előtt, akik szeretnek elmerülni a hajózás nyújtotta élményekben. A három hajó bensőséges hangulatú luxus utakat kínál, s olyan csodálatos desztinációkat, ahová a nagyobb tengerjárók nem tudnak eljutni. 

Az Azamara három bensőséges hangulatú, 694 vendéget befogadó hajója az Azamara Journey, Azamara Quest és a legújabb hajó az Azamara Pursuit a butik hotelek hangulatával, világszínvonalú kiszolgálással és kivételes all inclusive ellátással várja utasait. A három butik hajó méretének köszönhetően olyan kikötőkbe is elviszik, ahová nagy testvéreik méreteik miatt el sem juthatnak.

Míg a legtöbb óceánjáró pár órát tölt az egyes kikötőkben, addig Destination Immersion programjuknak köszönhetően az Azamara hajók a kikötők több mint felében késő estig, akár éjfélig is a kikötőkben tartózkodnak. Majd minden hajóúton van egy vagy két kikötő, ahol két-két napot tölt a hajó, lehetővé téve, hogy Ön minden ízében felfedezze a várost és környékét, megismerje kultúráját és konyháját. Az Azamara hajóutakat elsősorban olyan, igényes utasaiknak ajánljuk akik nem csupán látni akarnak, hanem szeretnék „megélni” azokat a helyeket és kultúrákat, melyeket felkeresnek.

Bármerre hajózik is, az Azamara mindig meglepi valamivel. A hajótársaság AzAmazing Evenings progjamjai még közelebb hozzák Önhöz a helyiek életét és hagyományait. Valamennyi hét napnál hosszabb hajóúton legalább egyszer, a kapitány és csapata vendégül látja a hajó utasait egy felejthetetlen esti parti programon, melyet kizárólag az ő számukra szerveznek, hogy bemutathassák a hely nevezetességeit , tradícióit. (kivéve a transzatlanti hajóutak.) 

Az Azamara Club Cruises legújabb meglepetése a „Nights and Cool Places” programsorozat, mely gondosan válogatott, vacsora utáni privát élményeket jelent az egyes kikötőkben. A programok elviszik Önt a színfalak mögé, egy gondolázásra a holdfényes Velencében, vagy egy sétára a kivilágított ókori romok között.

Legyen egyike azon keveseknek, akik az „Insider Access” programok keretében első kézből tapasztalhatják meg a helyiek vendégszeretetét, és ismerhetik meg a kultúrájukat és szokásaikat. Vegyen részt egy privát csoportos látogatáson egy selyemfestőnél, beszélgessen egy helyi történelem professzorral, ismerkedjen egy családi villa lakóival, lesse el a helyi konyha rejtelmeit egy főzőtanfolyamon, vagy készítsen mozarellát és csoki bonbont.

2016 az Azamara Journey és az Azamara Quest egy teljes körű felújításon esett át, mely során megújult minden kabin és közösségi terület. A hajó orrától a tatig elegáns új színt kapott, átalakultak a nyitott fedélzet funkciói és felfrissültek a szórakoztatás terei, miközben megmaradt a nemzetközi színvonalú konyha, valamint a figyelmes és egyedülállóan barátságos személyzet, akik minden felejthetetlen nap után „haza” várják.

2018 augusztusban áll forgalomba állt az Azamara Club Cruises harmadik hajója az Azamara Pursuit.


AZAMAZING EVENINGS

Az Azamara club Cruises három bensőseges butik hajója mindig meglepi valamivel. A hajótársaság AzAmazing Evenings programjai még közelebb hozzák önhöz a helyiek életét és hagyományait. Valamennyi 7 napnál hosszabb hajóúton legalább egyszer, a kapitány és csapata vendégül látja a hajó utasait egy felejthetetlen ingyenes esti parti programon, melyet kizárólag a hajó utasainak szerveznek, hogy bemutassák a hely nevezetességeit, tradícióit. (kivéve a transatlanti hajóutakon).

AZAMARA CLUB CRUISES - ALL INCLUSIVE

Meghatározott márkájú üveges víz, gyümölcslevek, dobozos üdítők, kávé, tea, fehér- és vörös bor pohárban (naponta változó 1-1 fajta), külön itallapon meghatározott sörök, szeszesitalok és koktélok - az önkiszolgáló mosoda díjtalan használata - angol inas-szolgálat a lakosztályok vendégei számára - s végül ingyenes shuttle busz a városközpontba azon kikötőkben, ahol adott ez a szolgáltatás.

NIGHTS & COOL PLACES

Az Azamara Club Cruises új meglepetése a "Nights and Cool Places" programsorozat, mely gondosan válogatott vacsora utáni privát élményeket jelent az egyes kikötőkben. A programok elviszik Önt a színfalak mögé, egy magán tárlatvezetésre a Picasso múzeumba zárás után, egy gondolázásra a holdfényes Velencébe, vagy egy sétára a kivilágított ókori romok között.

DESZTINÁCIÓK

Az Azamara Club Cruises három butik hajója méretüknél fogva olyan kikötőkbe és olyan térségekbe viszek, ahová nagy testvéreik méreteik miatt el sem juthatnak! A 3 hajó járja körbe a föld és a világ tengereit!

Főbb úti céljaik:

  • ALASZKA
  • AUSZTRÁLIA és ÚJ-ZÉLAND
  • MEDITERRÁN TÉRSÉG és EURÓPA
  • PANAMA-CSATORNA , KÖZÉP ÉS ÉSZAK-AMERIKA
  • KARIB-TÉRSÉG ÉS KUBA
  • ÁZSIA
  • DÉL-AMERIKA

FLOTTA

Azamara Journey & Azamara Quest & Azamara Pursuit

Kisebb hajók, szokatlan desztinációk - A jelenleg 3 hajóból álló flotta, 2018 augusztusától 3 hajóval rendelkező társaság a Celebrity Cruises kereteit kinőve vált külön márkává. A 694 főt befogadó úszó csodák, az Azamara Quest és az Azamara Journey és Azamara Pursuit fedélzetén a hajózás minden pillanatát a varázslat lengi körül. Itt valóban lehetőség van a tömegek elkerülésére és a nyugalmas hajózásra. Az út során a vendégek az egyes úti célokat részletesen megismerhetik nem csak azt, hogy az adott kikötő hol található a térképen, hanem annak kulturális és gasztronómiai ízeit, természeti csodáit, történelmének részleteit.

Különleges étkezések - A hajók 2, különlegességeket kínáló éttermében nap mint nap fantasztikus fogásokat kóstolhat meg a vendég. Az Aqualina étterem kínálatában a mediterrán ízek dominálnak, míg a Prime C-ben első osztályú steak-ek és tengeri ételek várják az ínyenceket. A központi étteremben akkor és olyan hosszan vacsorázhatnak, hogyan jó esik. Az elegáns viselet megengedett, de nem kötelező. Természetesen nem maradhat el a széles borválaszték sem, így minden fogáshoz harmonizáló borok között válogathatnak.

Sushi Café - Ha napközben éhezik meg, felkeresheti a Sushi Café-t, az Outdoor Grill-t, a Breeza Bistro-t vagy a Windows Café-t is.

Wellness felsőfokon - Készüljön fel, hogy a hajók AquaSpa-i többet nyújtanak, mint csupán tetőtől talpig kényeztetést! Ha úgy kívánja, a kezelést a saját lakosztályában is igénybe veheti. A megszokottak mellett különleges arckezelések, svéd masszázs, akupunktúrás kezelés várja a felfrissülni vágyókat.

Kabinok igény szerint - A vendégek igényeit figyelembe véve a kabinok jelentős többsége külső, ezek között is magasabb arányban találhatók erkélyesek, mint más hajótársaságoknál, és méretük is nagyobb a megszokottnál. A kabinokban inas szolgálat és 24 órás szobaszerviz vehető igénybe, valamint több kiegészítő szolgáltatás és felszerelés teszi még kényelmesebbé a hajón tartózkodást (pl. naponta friss gyümölcskosár és virágok, ásványvíz, fürdőköpeny használat, esernyő használat, kávékészítési lehetőség). A lakosztályok vendégei ezen felül olyan plusz szolgáltatásokban részesülnek, mint wellness kezelések a lakosztályban, korai foglalási lehetőség a kirándulásokra, külön check-in és check-out, stb.


 

0
0
0
s2sdefault