MOSTANTÓL MINDEN CELEBRITY HAJÓÚT ÁRA TARTALMAZZA AZ ITALOKAT, WIFI-T ÉS A BORRAVALÓT!

MINDEN ÚT*, MINDEN KABIN, MINDIG – ILYEN EGYSZERŰEN!

Hajóútja lefoglalásához a következő lehetőségek közül választhat:

1. ’ALWAYS INCLUDED’ CSOMAG – 3 FIX AJÁNDÉKKAL Belső, ablakos vagy balkonos kabin foglalása esetén a hajóút legkedvezőbb ára Classic alkoholos italcsomaggal, ’Surf Wifi’ csomaggal és borravaló átvállalással, minden utasnak.

Ha még több extrát szeretne…

2. ’ELEVATE’ CSOMAG – Prémium italcsomaggal és akár 200 USD/fő parti kirándulás ajándékkerettel Belső, ablakos vagy balkonos kabin foglalása esetén az ’Always Included’ csomag ajándékai, kiegészítve Prémium alkoholos italcsomaggal és akár 200 USD/fő parti kirándulás ajándékkerettel, minden utasnak csak +24.- EUR/fő/éj felárért.

3. ’INDULGE’ CSOMAG – ’Stream Wifi’ csomaggal és akár további 200 USD/fő fedélzeti ajándékkerettel Belső, ablakos vagy balkonos kabin foglalása esetén az ’Elevate’ csomagajándékai, kiegészítve ’Stream Wifi’ csomaggal és akár további 200 USD/fő fedélzeti ajándékkerettel, minden utasnak csak + 48.- EUR/fő/éj felárért.

4. ’THE RETREAT’ – LAKOSZTÁLY MINDEN EXTRÁVAL

Lakosztály foglalása esetén az ’Indulge’ csomag ajándékai és a lakosztályokhoz tartozó további extra szolgáltatások felár nélkül, minden utasnak.

A 3 FIX AJÁNDÉK: Classic alkoholos italcsomag kb. 70 USD/fő/éj értékben minden utasnak

A Classic alkoholos italcsomag tartalma alkalmanként max. 9.- USD / pohár értékben: különböző szeszes italok, koktélok és rövid italok, sör valamint borok, különféle szénsavas üdítők; gyümölcslevek; prémium kávék és teák és nem-prémium jellegű palackozott víz.

Korlátlan ’Surf Wifi’ csomag minden utasnak, egy-egy eszközre, kb. 15 USD/eszköz/éj értékben A 'Surf' csomaggal böngészhet a neten, ellenőrizheti e-mail-jeit és használhatja az üzenetküldő applikációkat.

A borravalót a hajótársaság állja minden utasnak Belső, ablakos vagy balkonos kabin esetén kb. 15,5 USD/fő/éj értékben Concierge vagy Aqua Class balkonos kabin esetén kb. 16 USD/fő/éj értékben Lakosztály esetén kb. 19 USD/fő/éj értékben

EXTRA AJÁNDÉKOK:

Prémium alkoholos italcsomag kb. 80 USD/fő/éj értékben minden utasnak

A Prémium alkoholos italcsomag tartalma alkalmanként max. 15.- USD / pohár értékben: különböző szeszes- és rövid italok, klasszikus és kézműves koktélok és sörök valamint borok, különféle szénsavas üdítők; frissen facsart és üveges gyümölcslevek; prémium kávék és teák; prémium palackozott vizek (Aqua Panna, Evian, San Pellegrino), vitaminos vizek, Red Bull energiaitalok.

Parti kirándulás- és fedélzeti ajándékkeret, akár 200 USD/fő értékben minden utasnak

Az ajándékkeretek összegei a hajóút hosszától függően a következőek:

1-5 éjszakás hajóút esetén: 100 USD/fő

6-9 éjszakás hajóút esetén: 150 USD/fő

10 éjszakás vagy hosszabb hajóút esetén: 200 USD/fő

Korlátlan ’Stream Wifi’ csomag minden utasnak, egy-egy eszközre, kb. 35 USD/eszköz/éj értékben A 'Stream' csomaggal teljes internet hozzáférést kap. Böngészhet a neten, ellenőrizheti e-mail-jeit, használhatja az üzenetküldő és videóüzenet applikációkat, bármikor azonnal megoszthatja élményeit, fényképeit, videóit a közösségi média felületein és letöltheti vagy lejátszhatja kedvenc filmjeit, zenéit is.

Foglalási feltételek:

*A galapagoszi hajóutak nem vesznek részt az új árprogramban, ezeknél maradnak az eddigi szolgáltatásokat tartalmazó árak.

A fenti árprogram új foglalásokra vonatkozik a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok, illetve nevesített, Standard áron foglalt, csoportok esetében él, visszavonásig. Foglalni a kiválasztott csomaghoz tartozó árkóddal lehet (ALWAYS INC., ELEVATE, INDULGE, RETREAT), amely más akcióval, ártípussal nem összevonható. A hajótársaság fenntartja a jogot a módosításra.

Az egyazon kabinban tartózkodó vendégek csak ugyanazt a csomagot választhatják. A parti kirándulás- és a fedélzeti ajándékkeret nem ruházható át másra, nem váltható át pénzre, és érvényessége a hajóút utolsó estéjén, 22.00 órakor lejár.

Az ajándék italcsomag esetében figyelembe kell venni továbbá, hogy a Celebrity Cruises alkoholpolitikája – mely a minimum korhatárt útvonaltól függően 18, illetve 21 évhez köti – ez esetben is érvényes. Ha valamelyik utas 18, ill. 21 év alatti, abban az esetben neki alkoholmentes italcsomagot biztosít a hajótársaság.

Figyelem! A legkedvezőbb árak „ALWAYS INC NRD, ELEVATE NRD, INDULGE NRD, RETREAT NRD” nem visszatéríthető depozitot tartalmaznak, ezért ezekre érvényes a Celebrity Cruises NRD árkódokra vonatkozó kiegészítő szerződése.


0
0
0
s2sdefault