A gyönyörű vadregényes táj szeretne óriásokkal játszani a jeges tengerben?

Csendes fjordok, magasba szökő hegyek, érintetlen vadvilág. Találjon menedéket a vadon tájain és csodálja meg vadvilágát a nemzeti parkokat!

HATALMAS GLECCSEREK, HATALMAS ÉLMÉNYEK

Elszökne oda , ahol a hegyek az égig érnek? Csendes fjordok, magasba szökő hegyek, érintetlen vadon. Hajózzon Alaszkában és fedezze fel a civilizáció és a természet közötti határvonalat.

Tovább a hajóutakra

Alaszkai hajóútjaink fantasztikus utazások egy olyan világba, ahol a sasok hatalmas hegyek fölött szállnak és cetek játszadoznak a gyönyörű partok közelében. Alaszkai hajóútjaink fantasztikus utazások egy olyan világba, ahol a sasok hatalmas hegyek fölött szállnak és cetek játszadoznak a gyönyörű partok közelében. Az izgalmas kikötőket belengi a pionírok történetének hangulata, a tájak lenyűgözőek, az ősi bennszülött hagyományok ma is jelen vannak. Egy alaszkai utazás valóban felfedezőút.

Tovább a hajóutakra

ISMERJE MEG ALASZKÁT KÖZELEBBRŐL EGY SZÁRAZFÖLDI PROGRAMOKKAL KOMBINÁLT HAJÓÚTON
Kösse össze alaszkai utazását egyik izgalmas, szárazföldi programmal kombinált hajóutunkkal! Vegyen részt az Alaszka belsejében tett, szárazföldi programmal kombinált utunkon. Fedezzen fel még több lenyűgöző tájat és ismerje meg a igazi vadvilágot. Alaszkai szárazföldi programunkkal kombinált utakkal kapcsolatban kérje ajánlatunkat.

Tovább a hajóutakra

AMIT NEM LEHET KIHAGYNI:

Vancouver, Brit Columbia: Kanada egyik legenyhébb éghajlatú területe. Töltse a napot azzal, hogy gyönyörködik a gyönyörű Butchart Gardens arborétumban vagy kóstolja meg az Okanagan Valley borvidék borait. A Cost Mountain lábainál található Vancouver, melyet három oldalról víz vesz körül, elképesztően szép természeti adottságokkal rendelkező város.

Skagway, Alaszka: Skagway az az alaszkai kisváros, ahol az aranyláz időszakának a hangulata megmaradt. Látogasson el a Trail of’98 történeti múzeumba, ahol az aranyláz tárgyi emlékeit tekintheti meg, vagy nézze meg a White-hágót és a Yukon útvonalat.

Hubbard-gleccser, Alaszka: A Yakutat-öböl északi végén elterülő, 10 km széles Hubbard- gleccser Alaszka leghosszabb összefüggő jégtakarója. Néha-néha lecsíphetünk egy darabkát egy jéghegyből és felvihetjük a hajóra, hogy dísztárgyat vagy jégszobrot készítsenek belőle, vagy éppen bedobhatjuk egy finom koktélba a vacsora előtt.

Seward, Alaszka: Alaszka egyik legrégebbi látványossága, a Kenai Fjords Nemzeti Park kapujának is nevezik. Látogasson el az Alaska Sea Life Centre-be, ahol delfineket, oroszlánfókákat, tengeri vidrákat, fókákat és egyéb tengeri élőlényeket figyelhet meg a természetes környezetükben.

Juneau, Alaszka: Az 1880-as nagy aranyláz virágzó bányászvárossá változtatta Juneau-t, mely 1900-ra egyenesen Alaszka székhelye lett. Ha a hamisítatlan pionírszellemből szeretne kóstolót, térjen be a REd Dog bárba, ahol házi főzésúű sörrel kínálják, és a pult mögött kiállítva Wyatt Earp egyik eredeti fegyverét őrzik.

Ice Strait Point, Alaszka: Utazás a bálnák és a tengeri emlősök hazájába. A bálnák felbukkanása garantált ezen az úton, amely a Point Adolphushoz, a hosszúszárnyú bálnák egyik legfőbb alaszkai megfigyelőhelyéhez vezet. Szakértő természettudós mutatja be a tengeri élőlények sokaságát, amelyek nyaranta összegyűlnek ezekben a táplálékban gazdag vizekben.

Ketchikan, Alaszka: Alaszka első városa nem csak kedvelt horgászhely, hanem a tájat díszítő rengeteg totemoszlopról is híres. Ezek az oszlopok többféle célt szolgáltak az őshonos Tlingit és Haida társadalmakban; legendákat, családi és történelmi eseményeket őriztek meg. Sétáljon egyet az aranyláz idejéből, felújított utcákon, a Ketchikan és a Creek Streeten, ahol megtalálja a hírhedt Dolly's House-t is. Ez a hely páratlan, izgalmas betekintést enged az egykori pionírok esetében.

Tovább a hajóutakra

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault