Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek
ÜNNEPI HAJÓUTAK A CELEBRITY CRUISESNÉL 2017. Nyomtatás E-mail

Facebook   

AKÁR 200 EUR/FŐ ÉS KÉT, VÁLASZTHATÓ GARANTÁLT AJÁNDÉK

És ez még nem minden! Most akár mind a négy ajándékunkat megkaphatja!

Ünnepi hajóutak a Celebrity Cruisesnél


Foglalja le 2017. augusztus 9. és szeptember 5. között a 2017. december 19. és 31. között induló,  ünnepi, Celebrity Cruises hajóútját, minimum ablakos, tengerre néző kabinban és kaphat akár 200 EUR/fő kedvezményt és választhat kettőt a garantált ajándékaink közül. És ez még nem minden! Lakosztály foglalása esetén szerezze meg mind a négy ajándékunkat!
Bővebben...
 
KARIB TENGERI CSOPORTOS HAJÓÚT - 2018.03.08. Nyomtatás E-mail

Facebook   

Ajándék italcsomaggal és Everglades kirándulással

-8% előfoglalási kedvezménnyel 2017. augusztus 31-ig!

Celebrity Equinox

Fedezze fel a Karib-szigeteket az 5 csillagos Celebrity hajótársaság egyik legújabb hajójával, az Equinox-szal. Megtapasztalhatja a Celebrity többszörös díjnyertes modern stílusát, a gyönyörűen kialakított közösségi terek és kabinok kényelmét, megkóstolhatja a nemzetközi ízek által inspirált konyha remekeit. 9 éjszakás utunk során magyar csoportkísérővel járhatja be a karibi világ csodáit.
Bővebben...
 
UPGRADE AKCIÓ A KARIB-TENGERI HAJÓUTAKON! Nyomtatás E-mail

Facebook   

Balkonos kabint adunk ablakos kabin áráért!

Upgrade akció a Karib-tengeren

A Celebrity Cruises ismét meghirdeti nagy sikerű upgrade akcióját, ezúttal a 2018-as karib-tengeri hajóutakra! Foglalja le most hajóútját és balkonos kabint adunk ablakos kabin áráért!
Bővebben...
 
GYERMEK INGYENESSÉG! Nyomtatás E-mail

Facebook   

12 éves korig ingyenes*!

Gyermek ingyenesség!

Utazni jó, pláne, ha együtt a család! Hogy semmi jóról ne kelljen lemondani, a Royal Caribbean International kifejezetten a gyermekes családoknak szóló kedvezményes hajóutak egész sorával készül. Új és leelőlegezett foglalások esetén a 12. életévüket be nem töltött gyermekek ingyen* vehetnek részt a 2017. október 1. és 2018. május 31. között induló, minimum 5 éjszakás karib-szigeteki, bahama-szigeteki és európai hajóutakon.
Bővebben...
 
EXTRA KEDVEZMÉNY AZ ÜNNEPI HAJÓUTAKRA! Nyomtatás E-mail

Facebook   

Akár 68 EUR/kabin extra kedvezmény

Extra kedvezmény az ünnepi hajóutakra

Foglaljon 2017. augusztus 31-ig 2017-es vagy 2018-as ünnepi hajóutat és a jelenleg érvényes 30%-os kedvezményen felül kabinonként extra kedvezményt biztosítunk, akár 68 EUR/kabin mértékben.
Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 22