Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

ÚJDONSÁG! KANADA ÉS NEW ENGLAND KINCSEI - CSOPORTOS HAJÓÚT Nyomtatás E-mail

Facebook   

5% előfoglalási kedvezmény meghosszabbítva 2018. április 30-ig!

Anthem of the Seas New Yorkban

New York, Boston, világítótornyok, vad tengerpartok, homárhalászat, juharszirup, a visszafele folyó Saint John-folyó, a filmekből is ismert fedett hidak: ezeket mind láthatja, ha velünk tart ezen az úton. A tengeren töltött napokon pedig kipihenheti a kirándulások fáradalmait az Anthem of the Seas fedélzetén.

Indulási időpont: 2018.10.16.

Időtartam: 13 nap/11 éj
Útvonal térkép
Utazás: menetrendszerinti járatokkal, átszállással

Tervezett menetrend:

Oda: Budapest - Amszterdam - New York
KL1976  16OCT BUD - AMS    14:00 16:10  
KL 643   16OCT AMS - JFK     17:55 19:59

Vissza: New York - Amszterdam - Budapest
KL 646   27OCT JFK - AMS   18:30 06:50+1 (másnap)
KL1975  28OCT AMS - BUD  10:05 12:05 

Elhelyezés:   az  Anthem of the Seas tengerre néző ablakos vagy balkonos kabinjában (választás szerint), New Yorkban középkategóriájú szállodában

A hajó útvonala:    Cape Liberty (New Jersey)- hajózás a tengeren- Boston (Massachusett)- Portland  (Main)- Bar Harbor (Main)- Halifax (Nova Scotia)- hajózás a tengeren - Saint John, New Brunswick (Bay of Fundy) – hajózás a tengeren – Cape Liberty (New Jersey)

Ellátás: teljes ellátás a hajó fedélzetén, reggeli New Yorkban

Csoportkísérés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 16 fő (a fakultatív programokon min. 10 fő)

Program

1.nap  (2018.10.16.) Elutazás. 
Átszállással elutazás New Yorkba. Érkezés után transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása.
New York - Time Square
2.nap    (2018.10.17.) New York.
Szabadidő. Fakultatív programlehetőség: Egész napos autóbuszos városnézés:  Times Square, Central Park, Midtown, 5th Avenue, Empire State Building, Downtown, Brooklyn Bridge, Battery Park.
Ár:  149 EUR/fő  (kb. 48 400 Ft/fő*)
New York - Brooklyn Bridge
3.nap    (2018.10.18.) Beszállás a hajóra.
Transzfer a kikötőbe, hajóra szállás, elhelyezkedés a kabinban. Hajónk elindul New England felé.
Anthem of the Seas New Yorkban
4.nap    (2018.10.19.) Hajózás a tengeren. 
A szabadidő eltöltésére számtalan lehetőség adódik az Anthem of the Seas fedélzetén : kipróbálhatja a szabadesés szimulátort és egy 90 m magasba felemelkedő üvegkapszulát- a North Start-, amelyből  panoráma kilátás nyílik a hajóra és a tengerre,  dodzsemezhet, görkorcsolyázhat, sziklafalat mászhat, kocoghat és úszhat egyet vagy akár a trapéz ördöge is lehet a cirkusziskolában. Esténként pedig nagyszabású show műsorok várják az utasokat.
Falmászás az Anthem of the Seas fedélzetén
5.nap    (2018.10.20.) Boston.
Az Angliából érkezett puritánok alapította Boston New England legnagyobb, az USA egyik legrégebbi városa. Az amerikai függetlenségi háborúban betöltött vezető szerepe miatt a Szabadság bölcsőjének is nevezik. Fakultatív kirándulás: Történelmi Boston és Cambridge félnapos kirándulás A panoráma városnézés érinti a Boston Common és a Public Garden parkokat, a Massachusetts State House aranykupolás épületét, a Copley téren megcsodáljuk a különböző stílusú épületeket: a Szentháromság Templomot (Trinity Church), az USA első városi könyvtárát (Boston Public Library) és az  ultramodern John Hancock tornyot. Végigsétálunk a történelmi North End negyeden, ahol az Old North templom is található, amelynek tornyába  kiakasztott két lámpás jelezte a brit vörökabátosok érkeztét. Ezután ellátogatunk Cambridge-be, és megnézzük Amerika legrégebbi egyetemét, a Harvardot.  
Túra hossza: 3 óra 45 perc Ár: 62 EUR/fő (kb.20 200 Ft/fő*)
Boston

Boston
6.nap    (2018.10.21.) Portland.
A Maine állambeli Portland legkedveltebb negyede az Old Port: szűk, macskaköves utcácskák, felújított raktárépületek, melyekben ma már üzletek, éttermek, kávézók sokasága található. Festői partvonala pedig világítótornyairól híres. Fakultatív kirándulás: Maine világítótornyai félnapos kirándulás Portland történelmi negyedén áthaladva  elérkezünk utunk első állomásához, az 1875-ben épült Bug Light világítótoronyhoz és a Liberty Ship Memorialhoz, amely utóbbi a II. világháborúban itt épült hajók készítőinek állít emléket. A  270 m hosszú hullámtörő végén álló Spring Point Ledge világítótoronyhoz kisétálva elénk tárul a Portland Harbor, a Casco Bay Islands, az erődök  látványa. Ezután elindulunk a Cape Elisabeth-en található Fort Williams Park és a Portland Head Lights felé. A hajdani őrök lakóhelyéből kialakított múzeumban megnézzük a világítótorony több mint 200 éves történetét bemutató kiállítást.
Túra hossza: 3 óra 30 perc Ár: 58 EUR/fő (kb. 18 900 Ft/fő*)
Portland
7.nap    (2018.10.22.) Bar Harbor.
A szárazföldre kishajóval lehet a hajóról kijutni. A Mount Desert-szigeten található Bar Harbor, amely a gazdag elit kedvelt nyári üdülőhelye volt az 1947-es tűzvész előtt, lenyűgöző tengerpartjáról, sok jachtjáról, homár-halász hajójáról és a határában található Acadia Nemzeti Parkról nevezetes. Fakultatív kirándulás: Félnapos autóbuszos ’Best of Bar Harbor’ A kirándulás során feltárulnak előttünk az Acadia Nemzeti Park és a Cadillac-hegy természeti szépségei: a part mentén végighaladva eljutunk a Thunder Hole-hoz, amely nevét a becsapódó tengervíz okozta mennydörgő robajlásról kapta, útközben gyönyörködhetünk a sziklás partokban, az Otter Cliff-ben, a 466 m magas vulkanikus eredetű Cadillac-hegy rózsaszínű gránit formációiban és a számos kilátópont egyikéről megcsodálhatjuk a kilátást. Ezután elmegyünk a  Mount Desert Óceánáriumba, ahol megtudhatunk mindent a homárokról, majd egy nyári rezidenciát keresünk fel, amelyben a város aranykorát idézi fel idegenvezetőnk, amikor még híres és gazdag emberek sokasága jött ide nyaralni.
Túra hossza: 4 óra Ár:  79 EUR/fő (kb. 25 600 Ft/fő*)
Erkélyes, tengerre néző kabin

Kanada és New England
8.nap    (2018.10.23.) Halifax.
Halifax Nova Scotia és Kanada atlanti-óceáni partjának gazdasági központja, és a mai napig megőrizte haditengerészeti jelentőségét. Fakultatív kirándulás: Egész napos autóbuszos halifaxi városnézés Túránkat a festői halászfalu, Peggy’s Cove meglátogatásával kezdjük. Elmegyünk a partot szegélyező hatalmas gránittömbök egyikén található világítótoronyhoz, megismerkedünk a homár halászattal, és a juharszirup készítésének rejtelmeivel, majd Halifax-ba visszatérve felkeressük a Fairview Lawn temetőt, a Titanic 121 áldozatának örök nyughelyét. Megnézzük a Régi Óratornyot, a Népkertet, a nyüzsgő kikötőnegyedet, a város fölé magasodó Citadel Hillt,  amelyen- ma már múzeumként használt- erődítmény található és ahonnan remek kilátás nyílik a kikötőre és az egész városra, és ellátogatunk egy kristálymanufaktúrába.
Túra hossza: 7 óra Ár:  93 EUR/fő (kb. 30 300 Ft/fő*)
Új Skócia

Wonderland
9.nap    (2018.10.24.) Hajózás a tengeren. 
iFly - szabadesés szimulátor
10.nap    (2018.10.25.) Saint John.  (Bay of Fundy)
A mai napon Saint John és a Fundy-öböl látnivalóit keressük fel. Fakultatív kirándulás: Egész napos autóbuszos Saint John és a Fundy-öböl túra Megnézzük a híres Reversing Rapids természeti jelenséget: a Saint John folyó apálykor a Fundy-öböl vizébe ömlik, melynek során hatalmas örvények és zuhatagok keletkeznek, és ahogy a dagály emelkedik, lassítja a folyó dagályát, fokozatosan megfordítva ezzel a folyó áramlását. Ezután körbenézünk a fordított csónak alakú Városi Piacon, amely Kanada legrégebbi, folyamatosan működő termelői piaca. Ellátogatunk a bájos halászfaluba,  St.Martins-ba, ahol az erőteljes árapály vörös homokkő barlangokat vájt ki évmilliók alatt, továbbsétálunk a világítótoronyhoz és az érdekes fedett hidakat is felfedezzük. Sétát teszünk Saint John történelmi negyedében a Viktoriánus korabeli házak között, és meghallgatjuk az 1877-es nagy tűz történetét. Kirándulásunk utolsó állomása Saint John legrégebbi ír sörözője, ahol megkóstolhatjuk a kanadai Moosehead sört.
Túra hossza: 6,5 óra Ár: 103 EUR/fő (kb. 33 500 Ft/fő*)
Bionic Bar

Kanada és New England
11.nap    (2018.10.26.) Hajózás a tengeren.We Will Rock You
12.nap    (2018.10.27.) Megérkezés Cape Liberty-be, hazautazás. 
Anthem of the Seas - Pool Deck

Részvételi díj:


Kabin kategória:
Árak / fő
Kétágyas, tengerre néző, ablakos kabinban2 295 EUR/fő helyett 2 180 EUR/fő
( 745 900 Ft/fő helyett 708 570 Ft/fő)
Kétágyas, tengerre néző, balkonos kabinban2 435  EUR/fő helyett 2 313 EUR/fő
(790 900 Ft/fő helyett 751 795 Ft/fő)

A csomagár tartalmazza:
 • repülőjegy a teljes útvonalra,
 • transzferek,
 • hajóút előtt 2 éjszaka szállás reggelivel New Yorkban, 9 éjszaka szállás a hajón a választott kabinkategóriában,
 • a hajón teljes ellátás alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő),
 • medencék, napozóágyak és fitnesz-terem használata, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintése,
 • magyar idegenvezető az út teljes időtartamára.
A csomagár nem tartalmazza:
 • kikötői illeték  - kb.187 EUR/fő (kb. 60 800 Ft/fő*)
 • repülőtéri illetékek – kb. 381 EUR/fő (kb.123 900 Ft/fő*)
 • szervízdíj  (előre fizetendő)-kb. 113 EUR/fő (kb. 36 800 Ft/fő*)
 • útlemondási biztosítás – 1,3 %, (az alapárra, a repülőtéri illetékre és a fakultatív kirándulásokra)
 • betegség-, baleset-és poggyászbiztosítás ,
 • személyes fogyasztás – internet, italok,
 • parti és a szárazföldi fakultatív kirándulások
 • az  ESTA elektronikus beutazási engedély.
A fenti csoportos hajóutat 1 EURO = 325 HUF árfolyamon kalkuláltuk. Amennyiben az árfolyammozgás +/- 4%-os mértéket meghaladja, úgy a Tengerjáró Kft. legkésőbb indulás előtt 20 nappal a részvételi díjat módosíthatja.