Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

NYÁRI KEDVEZMÉNYEK A CELEBRITY CRUISESNÉL! Nyomtatás E-mail

Facebook   

AKÁR 300 EUR/FŐ VAGY EGY, VÁLASZTHATÓ GARANTÁLT AJÁNDÉK

ÜNNEPI HAJÓUTAK FOGLALÁSA ESETÉN KÉT, VÁLASZTHATÓ GARANTÁLT AJÁNDÉK

És ez még nem minden! Most akár mind a négy ajándékunkat megkaphatja!

Nyári kedvezmények a Celebrity Cruisesnél

Foglalja le 2017. június 7. és július 5. között a 2017. július 1. és 2019. április 30. között induló, Celebrity Cruises hajóútját, minimum ablakos, tengerre néző kabinban és kaphat akár 300 EUR/fő kedvezményt vagy választhat egyet a garantált ajándékaink közül. És ez még nem minden! Foglalja le most ünnepi hajóútját és két választható, garantált ajándékot biztosítunk vagy lakosztály foglalása esetén szerezze meg mind a négy ajándékunkat!

Az akció valamennyi 2017. július 1. és 2019. április 30. között indulói, Celebrity Cruises hajóútra érvényes (kivéve a galapagoszi hajóutakat, a régióváltó hajóutakat, a transzatlanti és a Csendes-óceánt átszelő hajóutakat)!

A kedvezmény mértéke a hajóút hosszától függően az alábbiak szerint alakul:

Hajóút hossza:Kedvezmény mértéke 1. és 2. főnek főágyon:Kedvezmény mértéke 3., 4. és 5. főnek pótágyon:
7-9 éjszakás hajóút200 EUR/fő50 EUR/fő
10 éjszakás vagy ennél hosszabb hajóút300 EUR/fő50EUR/fő


Ajándékok:

Classic italcsomag 2 fő részére

kb. 110 USD/kabin/éj értékben

A Classic alkoholos italcsomag tartalma: sör alkalmanként max. 6 USD értékben; különböző szeszes italok, koktélok és rövid italok 8 USD/alkalom értékben valamint borok max. 9 USD/alkalom értékben; különféle szénsavas üdítők; frissen facsart és üveges gyümölcslevek; prémium kávék, tea és nem-prémium jellegű palackozott víz.
Prémium italcsomag is igényelhető az akció keretében 11,5 USD/fő/nap (szervizdíjjal együtt) felár ellenében.

Fedélzeti ajándékkeret 300 USD/kabin értékben

Korlátlan internethasználat 2 eszközre

6-9 éjszakás hajóút esetén 398 USD/kabin értékben
10-14 éjszakás hajóút esetén 598 USD/kabin értékben

2 fő borravalóját a hajótársaság állja

Ablakos vagy balkonos kabin esetén kb. 26 USD/kabin/éj értékben
Concierge vagy Aqua Class kabin esetén kb. 27 USD/kabin/éj értékben
Lakosztály esetén kb. 33 USD/kabin/éj értékben

GBBB tábla

NAGYÍTÁSÉRT KATTINTSON A KÉPRE!


TOVÁBB A HAJÓUTAKHOZ >>Az akció kizárólag új, a megadott foglalási időben leelőlegezett hajóutakra vonatkozik a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok, illetve nevesített csoportok esetében él. Az akciós ajánlat szabad kapacitás függvényében érvényes, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, semmilyen más akcióval, ártípussal nem összevonható és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azt.
Az egyazon kabinban tartózkodó vendégek csak ugyanazt az ajándékot választhatják. A fedélzeti ajándékkeret foglalt kabinonként, a Classic alkoholos italcsomag, a korlátlan internethasználat és a borravaló átvállalása pedig kabinonként két fő(korlátlan internethasználat esetén: két eszköz) tekintetében érvényes. A fedélzeti ajándékkeret nem ruházható át másra, nem váltható át pénzre, és érvényessége a hajóút utolsó estéjén, 22.00 órakor lejár. Az italcsomag választásánál figyelembe kell venni, hogy a Celebrity Cruises alkoholpolitikája – mely a minimum korhatárt útvonaltól függően 18, illetve 21 évhez köti – ez esetben is érvényes.