Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

FEDEZZE FEL ÁZSIA GYÖNGYSZEMEIT A VILÁG LEGOKOSABB HAJÓJÁVAL Nyomtatás E-mail

Facebook   

Csoportos ázsiai hajóút magyar nyelvű idegenvezetővel - 2017.11.11-24.

GARANTÁLT INDULÁS! UTOLSÓ KABIN!

Csoportos ázsiai hajóút

Utazzon velünk Ázsia legszebb részeire a legújabb Royal Caribbean hajóval az Ovation of the Seas-el! Hong Kong felfedezése után 9 éjszakás hajóútra indulunk, érintve Vietnámban Nha Trang városát és Ho Chi Minh-t.  Ezután Thaiföld felé vesszük az irányt és Bangkokban 2 napot töltünk el, s végül megérkezünk Szingapúrba. A három tengeren töltött napon kipróbálhatjuk az „okos” hajó fantasztikus szolgáltatásait, mint például a North Star kilátót, mely 90 méteres magasságba emelkedik a hajó fölé!

Indulási időpont: 2017. november 11.

Időtartam: 14 nap/11 éj

Utazás: az Emirates menetrend szerinti repülőjárataival 1 átszállással

Tervezett menetrend:
EK0112 11NOV  BUD DXB  1440  2305  
EK0382 12NOV  DXB HKG  0315  1430  
EK0405 24NOV  SIN DXB   0120 0450
EK0111 24NOV  DXB BUD  0825 1140


Elhelyezés: az Ovation of the Seas a választott kabinjában, Hongkongban középkategóriájú szállodában

A hajó útvonala: Hongkong (Kína) – tengeren – Nha Trang (Vietnám) – Ho Chi Minh (Vietnám) – tengeren – Bangkok (Laemchabang) / 2 nap – tengeren –  Szingapúr /2 nap

Ellátás: teljes ellátás a hajó fedélzetén (alap italokkal), Hongkongban reggelivel

Csoportkísérés: a csoporttal magyar nyelvű idegenvezető utazik

Minimum létszám: 16 fő (a fakultatív programokon 10 fő)


1.    nap (2017. november 11.) – elutazás Budapestről
Elutazás Budapestről a kora délutáni órákban.
North Star
2.    nap (2017. november 12.) – érkezés Hongkongba (Kína)
Érkezés Hongkongba a délutáni órákban. Transzfer a szállodába. Szállás Hongkongban.
Szabad program vagy fakultatív program: “Symphony of the Light” fény és hangjáték, majd éjszakai piac
Kowloon főutcája mellett található a Temple utca és a híres éjszakai piac, ahol teszünk egy sétát. Itt vásárlásra és étkezésre is nyílik lehetőség. A piacon rengeteg portéka közül válogathatunk, és a kiváló haléttermeit is kipróbálhatjuk. Ez a belvárosi rész üzletekkel, éttermekkel, bárokkal zsúfolt negyed, forgalmas éjjel-nappal. Minden este 8-kor kezdődik a világhírű lézer show, ami a Guinness Rekordok könyvébe is bekerült. Több, mint 30 felhőkarcolót világítanak meg, amit hang is kísér.
Ára: 53 EUR/fő (kb. 17 100.- HUF/fő)
Panda
3.    nap (2017. november 13.) – Hongkong (Kína)
Szabad program vagy fakultatív program: Egész napos hongkongi városnézés és Kaulung (ebéddel)
A kirándulás első állomása a világhírű Victoria Peak, Hongkong-sziget legmagasabb hegye, melynek tetejéről lenyűgöző kilátás nyílik Hongkong városára. Továbbhaladva rövid autóbuszút után érjük el Aberdeen úszó falut – ezt a helyet lényegében a település hajón élő halászai tették híressé. Ezt követően Hongkong látványos déli partvonalán utazunk tovább, hogy néhány perc múlva egy egészen másfajta világba csöppenjünk, amely inkább hasonlít a francia Riviérára, mint a világ egyik legnépesebb városára: a Repulse-öbölről van szó, mely kellemes homokos strandjával és a Dél-kínai-tenger látványával elérte, hogy a „Gazdagok és híresek” helyi kedvence legyen. Innen a Stanley nevű városrészbe utazunk tovább. Stanley nem csupán színes, a turisták számára szinte kötelező látnivalónak tartott piacáról híres, hanem kikötői korzójáról is. A Victoria Harbour a következő hongkongi híresség. A világ harmadik legnagyobb öbleként ismert Victoria-öblön a világhírű Star Ferry fedélzetén kelünk át – és ezzel olyan túrát teszünk, amelyet a National Geographic az élet 50 kötelező kirándulásainak egyikeként nevezett meg. A túlparton Kowloon (Kaulung) fogad, ahol ebéd következik: a hagyományos „Dim Sum” és igazi gourmet élvezetek várnak bennünket! Ebéd után Hongkong lakosainak mindennapi életébe pillanthatunk be: színes piacokra látogatunk el, gyümölcs- és zöldségstandokat nézünk meg, fölkeressük a híres jádekő-piacot és a virág- és madárpiacot, majd ellátogatunk a híres Wong Tai Sin Templomba. E taoista szentélyben egészségért és szerencséért imádkoznak a helyiek, és nagy forgalmat bonyolítanak a szerencsemondók és tenyérjósok is. Késő délután visszatérés a szállodába.
Ára: 88 EUR/fő (kb. 28 400.- HUF/fő)
Viktória Peak

Repulse Bay

Hongkong
4.    nap (2017. november 14.) - beszállás a hajóra Hongkongban (Kína)
Transzfer a hongkongi kikötőbe a délelőtti órákban, beszállás a hajóra kora délután. Becsekkolás, kabinok elfoglalása. A hajó 17:00 órakor fut ki Hongkongból.
Balkonos kabin

5.    nap (2017. november 15.) – tengeren
Tengeren, a hajó nem köt ki. Szabad program a fedélzeten.
Solarium
6.    nap (2017. november 16.) – Nha Trang (Vietnám)
Kikötés előreláthatólag reggel 08:00 órakor. Szabad program vagy fakultatív program lehetőség: Hajókázás Nha Trangon (félnapos)
Hajókázásunk alatt megismerkedünk Vietnám gazdag, kultúrális örökségével és gyönyörködünk Nha Trang látványában. Mialatt végigsiklunk a Cai folyón, számos halászfalut és fából készült csónakot is látunk majd. Megállunk a Kókusz-szigeten, ami többezer kókuszfának az otthona és megkóstoljuk a friss kókusztejet. Ezen kívül megtekintjük, hogyan főznek agyagedényekben a helyi vietnám családok, meglátugatunk egy ősi házat, majd vásárolhatunk egy helyi kézműves hímzőboltban.
Ára: 68 EUR/felnőtt (kb. 22 200.- HUF/fő)
A hajó továbbindul este 18:00 órakor.
Nha Trang
7.    nap (2017. november 17.) – Ho Chi Minh (Vietnám)
Kikötés előreláthatólag reggel 08:00 órakor. Szabad program vagy fakultatív program lehetőség: Városnézés Ho Chi Minhben ebéddel (egész napos)
Felfedezzük a nyüzsgő Ho Chi Minh legérdekesebb látnivalóit és nevezetességeit. Meglátogatjuk a Történelmi Múzeumot, a Notre Dame katedrálist és az egykori Elnöki Palotát, mai nevén Újraegyesítés Csarnokát. Ezután megkóstoljuk a vietnámi konyhát egy luxusszállodában. Ebéd után a Thien Hau templomba vezet az utunk, a jóságos tenger istennőjének otthonába, valamint betérünk egy lakk/festéküzembe is. Végül egy kis vásárlásra is időt szakítunk, ahol helyi termékeket szerezhetünk be.
Ára: 114 EUR/felnőtt (kb. 36 900.- HUF/fő)
A hajó továbbindul 17:00 órakor.
Ho Chi Minh
8.    nap (2017. november 18.) – tengeren
Tengeren, a hajó nem köt ki. Szabad program a fedélzeten.
Ovation of the Seas - medence
9.    nap (2017. november 19.) – Bangkok, Laemchabang (Thaiföld)
Kikötés előreláthatólag reggel 08:00 órakor. Szabad program vagy fakultatív program lehetőség: Ayutthaya – Az Unesco világörökség része ebéddel (egész napos)
Ayutthaya, Siam egykori fővárosa kihagyhatatlan élményt nyújt. Kb. 2 és fél óra utazás alatt érünk a Bang Pa-hoz, amely Ayutthaya bukásáig a siami királyok nyári rezidenciájaként szolgált. A délkelet-ázsiai és európai stílusban épült kis paloták a Chao Praya folyó mellett gyönyörű természeti környezetben épültek. Mielőtt elfogyasztanánk svédasztalos ebédünket, megtekintjük a kínai Wehat Chamrun Palotát is. Ebéd után a Wat Chai Wattanaramot és Wat Mahathat templomok romjait fedezzük fel.
Ára: 140 EUR/felnőtt (kb. 45 500.- HUF/fő)
A hajó a kikötőben éjszakázik.

Ayutthaya
10.    nap (2017. november 20.) – Bangkok, Laemchabang (Thaiföld)
Szabad program vagy fakultatív program lehetőség: Transzfer Bangkokba és panorámás városnézés
Transzfer Bangkok belvárosába a magyar idegenvezetővel, majd 2 órás buszos panorámás városnézés, ahol megtekinthetjük a város fő nevezetességeit. Ezután a CentralWorld Plázánál tesz le minket a busz és innen gyalog járhatjuk be a környéken a látnivalókat az idegenvezetővel vagy egyénileg. Számos lehetőség nyílik vásárlásra is. Belépőjegyek egyénileg fizetendőek.
Ára: 53 EUR/fő (kb. 17 100.- HUF/fő)
A hajó továbbindul 17:00 órakor.

Bangkok

Bangkok
11.    nap (2017. november 21.) – tengeren
Tengeren, a hajó nem köt ki. Szabad program a fedélzeten.
iFly
12.    nap (2017. november 22.) – Szingapúr
Kikötés előreláthatólag reggel 08:00 órakor. Szabad program vagy fakultatív program lehetőség: Fél napos városnézés
Fél napos kirándulás a szuperlatívuszok városában. Először buszos panorámás városnézés keretén belül megnézzük az Esplanade színházat és Kis Indiát. Majd felmegyünk a Marina Bay Sands luxusszálloda tetején lévő Sky Parkba, ahol zöldellő kert és lenyűgöző kilátás vár mindenkit. A három 55 emeletes tornyot egy tetőterasz kapcsolja össze, amelyhez egy medence is tartozik. Ezután felülünk a Singapore Flyerre és madártávlatból csodáljuk meg a környéket. A világ legnagyobb óriáskereke 165 méter magasságba emel minket. Egy teljes fordulatot kb. fél óra alatt tesz meg a kerék. A 28 fő befogadóképességű kabinjai pedig légkondicionáltak. Utunkat a Merlion parkban folytatjuk tovább. A városállam szimbólumává vált Merlion egy félig oroszlán, félig hal teremtmény. Különleges szökőkútszobrától nagyszerű kilátás nyílik az öbölre. Végezetül megkóstoljuk a híres Szingapúr Sling koktélt a Raffles Hotelben vagy a Nemzeti Galériában. (A Raffles Hotelt jelenleg felújítják, amennyiben kész lesz ott fejeződik be a program, ha nem, akkor a Nemzeti Galériában.)
Ára: 119 EUR/fő (kb.38 500.- HUF/fő)
A hajó a kikötőben éjszakázik.
Little India

Marina Bay Sky Park

Esplanade

SzingapúrSzingapúr Állatkert

Flower Dome
13.    nap (2017. november 23.) – Szingapúr
Reggeli után leszállás a hajóról, majd szabad program vagy fakultatív program lehetőség: Egész napos városnézés
Reggel csomagokkal együtt elhagyjuk a hajót és irány az állatkert, ahol elfogyasztjuk közös reggelinket az orángutánokkal, majd kisvonattal felfedezzük a növény és állatvilágot. A Singapore Zoo a leginkább állat- és látogatóbarát létesítmény a világon, ugyanis ketrecek és rácsok helyett láthatatlan üvegekkel, árkokkal és növényekkel kerítették el az állatokat, tágas kifutókat hagyva nekik. Utunkat Szingapúr legnagyobb ökoturisztikai parkjában folytatjuk, a Gardens By The Bay-ben. A „szuperfa-ligetben” 18 mesterséges fa emelkedik, ezek 25–50 méter magasak. Egy részük napkollektorral felszerelt, egy részük pedig az esővizet gyűjti össze, két szuperfát pedig skywalk elnevezésű híddal kötöttek össze. A kertben két üvegház is található, a Cloud Forest és a Flower Dome, melyekben a világ minden tájáról összegyűjtött növényeket láthatunk. A különféle fajoknak szükséges páratartalmat és hőmérsékletet automata módon szabályozza az üvegház. Ezután a Kínai Negyed felé vesszük az irányt, ahol szabad program keretén belül lehetőség nyílik piacolni, sétálni, étkezni, vásárolni és megnézni a helyi templomokat. Következő programunk során vízre szállunk és hajókázunk a Szingapúr folyón, hogy onnan megcsodálhassuk a várost és a látnivalóit. Végezetül megkóstolhatjuk a város helyi specialitásait a Satai by the Bay étteremben. A vacsora ára külön fizetendő a helyszínen. A repülőtérre kb. este 22 órakor érkezünk.
Ára 10 fő esetén: 242 EUR/fő (kb. 78 500.- HUF/fő)
Ára 20 fő esetén: 162 EUR/fő (kb. 52 500.- HUF/fő)

A kirándulásoknál a minimum létszám 10 fő. Szingapúr 2. napján, amennyiben összejön 20 fő az egész napos kirándulásra, úgy a fent említett kedvezőbb áron tudjuk adni. 

Amennyiben az utolsó napi kirándulást nem szeretnék igénybe venni, úgy a hajótól a transzfer a repülőtérre reggel van leszálláskor, egyéb esetben egyénileg kell a repülőtérre kijutni és napközben a csomagokról gondoskodni.
14.    nap (2017. november 24.) – elutazás Budapestre
Helyi idő szerint 01:20-kor indulás Budapestre. Érkezés ugyanezen a napon várhatóan délelőtt 11:40-kor.


Részvételi díjak:
Kétágyas tengerre néző, balkonos kabinban:BETELTA csomagár tartalma:
 • repülőjegy Budapest – Hongkong / Szingapúr – Budapest útvonalra
 • transzfer repülőtér-szálloda-kikötő-repülőtér között
 • szállás a kiválasztott kabinban és a hajóút előtt 2 éjszaka Hongkongban
 • teljes ellátás alapitalokkal a hajón (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), a hajóút előtt reggeli
 • medencék, napozóágyak és fitness-terem használata
 • színházi előadások és fedélzeti programok megtekintése
 • csomaghordás a hajóra történő fel- és leszálláskor
 • magyar idegenvezető
A csomagár nem tartalmazza:
 • kikötői illeték – kb. 85 EUR/fő (kb. 27 900.- Ft/fő*)
 • repülőtéri illetékek és díjak – kb. 83 EUR/fő (kb. 26 900.- Ft/fő*)
 • betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás
 • előre fizetendő kötelező szervízdíj – kb. 107 EUR/fő (kb. 34 900.- Ft/fő*)
 • útlemondási biztosítás – 1,3 %
 • helyszínen fizetendő vízumok (Vietnám esetén kb. 45 USD/fő)
 • személyes fogyasztás – internet, italok, parti kirándulások

ÉRDEKEL AZ AJÁNLAT >>A fenti csoportos hajóutat 1 EURO = 324 HUF árfolyamon kalkuláltuk. Amennyiben az árfolyammozgás +/- 4%-os mértéket meghaladja, úgy a Tengerjáró Kft. legkésőbb indulás előtt 20 nappal a részvételi díjat módosíthatja.