Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ez hatalmas! – Mostantól Celebrity hajóútja all inclusive lehet! Nyomtatás E-mail

Facebook   

A Celebrity Cruises első az iparágban a “Go Big, Go Better, Go Best” bevezetésével

Go Big! Go Better! Go Best!

Az utazók több lehetőség közül választhatnak, az utazási ügynökök többet kereshetnek

Mára a Celebrity Cruises a világ első prémium hajótársasága, amely lehetőséget teremt vendégei számára, hogy kedvük szerint alakítsák utazásukat kényelemi csomagok beépítésével az árba, illetve all inclusive ajánlatok készítésével. A “Go Big, Go Better, Go Best” a Celebrity eddig legnagyobb és legmerészebb árképzési programja.

Az utazók az alábbi extrák közül választhatnak;

  • Go Big: egy extrát tartalmaz*
  • Go Better: két extrát tartalmaz*
  • Go Best: az összes extrát tartalmazza, és a Klasszikus helyett Prémium alkoholos italcsomagot*

A Go Big, Go Better, Go Best a tengerre néző ablakos kabint, vagy magasabb kategóriát foglaló utasok számára elérhető 2015. szeptember elejétől. Az utazni vágyók közel 500 hajóút közül választhatnak.

Nem csak az utasok élvezhetik a rugalmas összeállítást és a nagyobb értéket, de az utazási ügynökök is profitálhatnak az új árképzési programból, hiszen magasabb jutalékot kapnak a beépített extra szolgáltatások miatt.

“Amíg a ‘123Go!’ akciónk felkeltette mindenki érdeklődését és arra ösztönzött másokat is, hogy kövessék, úgy gondoljuk, hogy a  Go Big, Go Better, Go Best, a legnagyobb és legmerészebb programunk, melyet valaha kínáltunk,” nyilatkozott Lisa Lutoff-Perlo, a Celebrity Cruises elnök-vezérigazgatója. “Vendégeink jelezték, hogy értékelnék, ha rugalmasan személyre tudnák szabni utazásaikat, így becsomagoltuk árainkba legnépszerűbb extra szolgáltatásainkat, lehetővé téve, hogy egy all inclusive ajánlatot készítsenek. A választás számít, és mi egy hihetetlen választást nyújtunk utasaink számára.”

Lutoff-Perlo hozzátette, “ A Go Big, Go Better, Go Best, mindenki számára hatalmas siker lesz – különösen új utasaink számára – és nagyon izgatottak vagyunk az utazási ügynökeink számára nyújtott lehetőségek miatt, akik teljes mértékben támogatták az új programot.”

*A ”Go Big” opció lehetőséget biztosít a tengerre néző vagy magasabb kategóriájú kabinban utazó első két utas számára, hogy a standard áron egy extra szolgáltatást válasszanak a Klasszikus alkoholos italcsomag vagy a 150 USD / fő fedélzeti ajándékkeret közül. Ráfizetés fejében a “Go Better” opció mindkét extra szolgáltatást tartalmazza, a ”Go Best” opció pedig  mind a négy extra szolgáltatást magába foglalja  (Prémium alkoholos italcsomaggal). Az árak opciónként és az éjszakák száma szerint változhatnak. A Go Big, Go Better, Go Best nem kombinálható más kedvezménnyel illetve a fenit árképzési program nem vonatkozik a Celebriyt Xpedition útjaira, a transzatlanti a régióváltó és a Csendes-óceánt átszelő hajóutakra.

NAGYÍTÁSÉRT KATTINTSON A KÉPRE!

GBBB tábla