Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Bemutatjuk az Azamara Journey világkörüli hajóútját Nyomtatás E-mail

Facebook   

102 nap alatt a világ körül a hajózás szerelmeseinek!

Azamara World Journey 2018.

2018-ban indul a várva várt Azamara World Journey, amely lehetőséget biztosít egy csodálatos hajóútra a világ legcsodálatosabb úti céljai felé. A hajóút Sydneyből indul 2018. március 7-én és Londonba ér véget 2018. június 17-én.

102 NAP • 60 KIKÖTŐ • 29 ORSZÁG • 18 ELNYÚJTOTT ÉJSZAKAI OTT-TARTÓZKODÁS
• 13 KIKÖTŐBEN TÖLTÖTT ÉJSZAKA • 8 AZAMAZING EVENING ESTÉlje át élete kalandját anélkül, hogy elhagyná luxus szállodája kényelmét. Üdvözöljük az Azamara első világkörüli hajóútján. Sydney - Ausztrália - lenyűgöző kikötője lesz a kiindulási pontja ennek az utazásnak, itt fogja elfoglalni tökéletes kabinját, amely a következő hónapokban otthonául fog szolgálni. Ez csak egyike azoknak a rendkívüli helyeknek, amelyeket meglátogatunk. Az úti célok csábítóak, egzotikusak, bájosak, legendásak vagy fontos helyszínéül szolgáltak egy-egy fontos történelmi eseménynek és nem utolsó sorban végtelenül lenyűgözőek. Tengeri hajóút télből a tavaszba. Csodálja meg a templomokat, a sivatagokat és az építészeti csodákat. Romok, riviérák, régi és új városok. Az életre szóló utazás a lenyűgöző Londonban ér véget.
Fedezze fel egyik várost a másik után és biztos lehet benne, hogy visszatérvén a hajó fedélzetére a világkörüli hajóút során mindig ugyanazzal a barátságos, figyelmes kiszolgálással várják.

A világ Önre vár. Ön mire vár még?

Azamara World Journey 2018. útvonalak


NAGYÍTÁSÉRT KATTINTSON A KÉPRE!

AJÁNLATOT KÉREK >>