Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Üdvözli a Celebrity Cruises! Nyomtatás E-mail

Facebook   

Celebrity Cruises

BEMUTATKOZÁS

A Celebrity Cruises hajótársaságot 1989-ben alapították azzal a céllal, hogy megjelenjen a hajózási piacon egy magas minőségű prémium szolgáltatás elérhető áron. A cég elhatározása és filozófiája az volt és az ma is, hogy a legjobb hajók megalkotása mellett kiemelt figyelmet fordít a kiváló minőségre, az egyedi stílusra, a figyelmes kiszolgálásra, a tágas kabinokra és a fantasztikus ételekre. A Celebrity hajótársaság célja egyértelműen az, hogy az 5*-os hajók fedélzetén a kiszolgálás, az étkezési alternatívák, a szórakozási lehetőségek és az egyéb szolgáltatások – legyen szó akár szárazföldi, akár fedélzeti programokról – mind-mind a legmagasabb színvonalúak legyenek.

1995-ben elsőként a Celebrity hajóin jelenik meg a luxusélményeket kínáló AquaSpa az Elemistől, valamint a hipermodern gépekkel felszerelt fitneszközpont. A gazdag wellness-program gondoskodik róla, hogy az utazás minden pillanata tökéletes pihenés, feltöltődés legyen.* Valamennyi szabadtéri medence, továbbá a jacuzzi, a fitneszközpont és az AquaSpa kávézó is korlátlanul áll az utasok rendelkezésére. A Celebrity Cruises 1997-ben egyesült a Royal Caribbean International hajótársasággal, így ma a két hajótársaság összesen 32 négy- és ötcsillagos hajóval várja a hajózni vágyó utasokat!

2010 és 2011 újdonságai: A Celebrity 2010 tavaszán bocsájtotta vízre legújabb Solstice osztályú hajóját, a Celebrity Eclipse-t. 2011 nyarán követi a 4. Solstice osztályú hajó, a Celebrity Silhouette! E hajók legfőbb újdonsága és különlegessége a csaknem negyedhektáros igazi zöld pázsit és az üvegfúvó műhely. Próbálja ki Ön is az új óceánjárókat, várjuk a fedélzeten!


FLOTTA

Mind a 11 hajót úgy terveztük, hogy utasaink minden igényének a legmesszebbmenőkig megfeleljenek. Óceánjáróink fedélzetén igazi Celebrity-hangulatot talál: otthonos, kellemes, de exkluzív légkör várja! Lépjen hajóink fedélzetére, és tapasztalja meg a saját bőrén, miért adják évről évre, újra és újra a Celebritynek a szakmai és közönségdíjakat!

 • SOLSTICE OSZTÁLY: Új korszak köszöntött be a hajózásban: öt Solstice osztályú hajónk közül a Celebrity Solstice, a Celebrity Equinox és a Celebrity Eclipse már a vizeket járja, s őket követi majd a Celebrity Silhouette és további egy hajó. A Solstice-hajókat világszínvonalú építészek, tervezők és belsőépítészek csapata alkotta meg. Egyedülálló különlegességük a majdnem negyedhektáros zöldellő pázsit és az üvegfúvó műhely. Külön említést érdemel a 10 igényes fedélzeti étterem és a wellness-rajongók minden igényét kielégítő, különleges AquaClass luxuskabinok sora. A Blue nevű exkluzív étterem kifejezetten ez utóbbi kabinok lakói számára van fenntartva.

Hajók: Celebrity Silhouette & Celebrity Solstice & Celebrity Equinox & Celebrity Eclipse

Bővebben

 • MILLENNIUM OSZTÁLY: E hajók egyik legfőbb látványossága a hajó fölé nyúló üvegfalú lift, az üvegház és a 11 emelet magas központi átrium; ehhez a díjnyertes hajóosztályhoz tartoznak a Celebrity Millennium, a Celebrity Summit, a Celebrity Constellation és a Celebrity Infinity óceánjárók. Mind a 4 hajót tágas helyiségek, és nagyrészt óceánra néző kabinok jellemzik. Az utasaink körében közkedvelt Speciality (specialitásokra szakosodott) éttermeket is ezeken a hajókon vezettük be elsőként.

Hajók: Celebrity Millenium & Celebrity Summit & Celebrity Constellation & Celebrity Infinity

Bővebben

 • CENTURY OSZTÁLY: A két "közepes méretű" hajónk, a Celebrity Century és a Celebrity Mercury tartozik az elegáns Century osztályba. Az ízlésesen kialakított terek a hajdanvolt óceánjárók hangulatát idézik elegáns, modern életérzéssel ötvözve, ami ugyancsak vonzza a valamivel kisebb hajókat kedvelő utazóközönséget. Mindkét hajón megtalálható egyedi Aqua by Elemis szolgáltatásunk és a Michael's klub. S ha már itt tartunk: a Century az egyetlen hajó, melynek Martini bárjában kipróbálhatja különleges jégbárunkat.

Hajók: Celebrity Century & Celebrity Mercury

Bővebben

 • XPEDITION OSZTÁLY: A kalandos utazásokat kedvelők számára ideális választás legkisebb hajónk, a Celebrity Xpedition, melyen egész évben indítunk utakat az érintetlen Galápagos-szigetekre. Számtalan luxus-szolgáltatás kényezteti az utasokat a hajóút során e környezetbarát, családias hangulatú, kis hajón, amely mindösszesen 92 utast szállít.

Hajó: Celebrity Xpedition

Bővebben


DESZTINÁCIÓK

Csupa vonzó úti cél a Celebrity Cruises kínálatában! Európa, Alaszka, a Karib-térség, Észak- és Dél-Amerika, a Galápagos-szigetek és az Atlanti-óceán több mint 200 gyönyörű kikötőjét érintik hajóútjaink. Az óceánjárók által érintett vidékekről a hajótársaság mélyreható ismeretekkel rendelkezik, és ezen ismeretek birtokában folyamatosan keresi azokat az újabb kikötési pontokat, amelyek igényt tarthatnak utasaink érdeklődésére. A fedélzeten és a szárazföldön egyaránt sok-sok lebilincselő és szórakoztató programlehetőség közül választhatnak a vendégek.

 • Alaszka: Fantasztikus élővilág, pingvinek, bálnák, félelmetes gleccserek, fjordok. Alaszka a Föld természeti csodája.

 • Ausztrália / Új-zéland: Lenyűgöző természeti csodák, remek kalandok várják Önt a világ túlsó felén.

 • Bahama-szigetek: Fürdés a csodás tengerpartokon, vitorlázás, szörfözés, snorkelezés, vagy akár pihenés a gyönyörű szigeteken!
 • Bermuda-szigetek: A gyönyörű rózsaszínhomokos strandok, pasztell házak, hangulatos kikötők Bermuda jellegzetességei.
 • Kanada / New England: Kanada és New England történelmi nevezetességei, gyönyörű tájai, valamint  sok-sok fantasztikus kirándulás várja Önt, ha ezt az úti célt választja.

 • Karib-szigetek: A barátságos szigetek paradicsoma, gyönyörű öblök és partok, strandok, felejtse el a gondjait a Karib-szigetek trópusi hőségében.

 • Európa: Írország, Brit-szigetek, a Földközi-tenger nyugati és keleti medencéje, Kanári-szigetek, Szentföld, Észak-Európa és a norvég fjordok, a sarkvidék, Balti-tenger és Oroszország a Celebrityvel.

 • Galápagos-szigetek: Felfedező hajóutak csak a Celebrityvel a világ legelzártabb szigeteire, a Galápagos-szigetekre, ahol csak természeti csodákat láthat.

 • Hawaii: Tüzes vulkánok, gyönyörű strandok, szép szigetek, csodálatos vízesések ez Hawaii szigetek.

 • Csendes-óceán: Fedezze fel a Csendes-óceán világát, s vele együtt Los Angelest, San Franciscót és San Diego városát!

 • Panama-csatorna: Egy kalapban Santa Marta és Cartagena, Kolumbia, Puerto Limon, Costa Rica, San Juan és a Panama-csatorna a Celebritiyvel.

 • Dél-Amerika: Világméretű városok, a Copacabana, esőerdők, tundra, vízesések – igazi csoda Dél-Amerika.

 • Atlanti-óceánon át: Semmihez sem fogható élmény hajóval átkelni az Atlanti-óceánon! Induljon el Rómából és érkezzen meg Rióba!

Bővebben


A Celebrity Cruises: Szavazatok alapján a világ legjobb óceánjáró hajói!

Celebrity CruisesÜdvözöljük a fedélzeten! Engedje szabadjára fantáziáját és tegyen egy hajós körutazást a Celebrity Cruises hajóin, ahol minden egyes percben élvezheti a kifogástalan szolgáltatásokat és a kifinomult kényelmet. A Celebrity hajóin igazi sztárnak érezheti magát! Sok egyéb mellett az utazás emlékezetes momentuma lesz sokszorosan díjazott konyhánk kínálata és a pazar AquaSpa by Elemis, mely utóbbi egzotikus kezeléseket kínál a világ minden tájáról!

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

*  A részévételi díj ezen költségeket nem tartalmazza.