Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Thaiföld és Vietnám - 7 éjszakás hajóút - Mariner of the SeasA régió leglenyűgözőbb részeit ismerheti meg ezen útjaink során, az élénk kuala Lumpurtól, a  kozmopolita Hongkongon keresztül Phuket aranyló partjaiig vagy a világörökség résézét képező vietnámi Ha Long öbölig. Útjaink során megismerheti az ázsiai kultúrát, étkezést és szórakozást. 

Amit látni kell:

  • Bangkok. Thaiföld: Ez a színektől roskadozó, álomszerű város telis-tele van gazdagon díszített szentélyekkel, meghitt templomokkal és aranyozott tornyokkal, no meg a várost átszövő csatornákon himbálódzó, híres úszópiacokkal. A messze földön híres helyi ételektől kezdve a táncos bemutatókig számos program lehetőség várja Ön a két napos tartózkodás alatt.

  • Ho Si Minh, Vietnám: A Mekon-delta szívében fekvő, még napjainkban is gyakran csak Saigonként emlegetett kikötőváros az ázsiai és francia kultúra izgalmas elegyét kínálj. A gyarmati időket felidéző épületek, kávézók és alkalmi piacoktól, tésztaárusoktól hangos utcák várják. 

MARINER OF THE SEAS

       

Hajó neve: Mariner of the Seas
Indulási időpontok:
2018. február 08.

Indulási kikötő: Szingapúr
Érkezési kikötő: Szingapúr

Utazás: Egyénileg

Útvonal:
 
 

Részvételi díjak

Belső kabin 587 EUR-tól / fő
Ablakos kabin 657 EUR-tól / fő
Erkélyes kabin 797 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 65 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátás a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használata, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintése, csomaghordás fel és leszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (65 EUR / fő), borravalót kb. 13 USD / fő / nap, személyes fogyasztás alkoholos és üdítőitalok, internet, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás 1,3%.

Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.