Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Dél-karib gazdagon - 11 éjszakás hajóút - Celebrity Reflection


Az utóbbi évtizedek legpompásabb új hajói! A Solstice osztály hajói a világ legnagyobbjai és legmodernebb hajói közé tartoznak. A fedélzeti lakókörnyezet kialakításához az utazás legtapasztaltabb műértőinek, - a Celebrity Leading Ladies – segítségét kértük, ennek eredményeként olyan szobák jöttek létre, amelyek művészi kialakításúak, de átlagosan 15%-al nagyobbak is, mint a többi Celebrity hajó kabinjai. A szobák, lakosztályok 90%-a az óceánra néz, és a legtöbbnek van saját erkélye.

TIPP: Kérje “Go Big, Go Better, Go Best” ajánlatunk akár ajándék italcsomaggal! Részletek itt !

Amit ne hagyjon ki:

  • Oranjestad, Aruba: A holland és a karib hangulat pikáns elegye minden itt töltött pillanatban meghatározó, legyen szó az ételekről vagy akár Aruba élettel teli, színpompás fővárosának épületeiről. Kötelező meglátogatni a Reneszánsz piac elbűvölő butikjait, és mindenképpen időt kell szakítani a sziget felfedezésére.

  • Willemstad, Curacao: Nem mindannapi élmény áthajtani a türkiz színű víztükör felett 56 méterrel feszülő Queen Juliana hídon, ahonna talán a legfenségesebb látvány nyílik az egykori holland kolóniára. A régi piac helyszínére mindenképpen el kell látogatni, itt elvegyülhetnek a halaskofák, egyéb árusok között, ahol talán még kóstolót is kaphatnak a frissen sült halakból.
CELEBRITY REFLECTION 

      

Hajó neve: Celebrity Reflection - Solstice class
Indulási időpontok:
2017. nov. 27*. dec. 22. 2018. jan. 29. feb. 19.* márc. 12. ápr. 02*.
Indulási kikötő: Fort Lauderdale, Florida
Érkezési kikötő: Fort Lauderdale, Florida

Utazás: Egyénileg

Útvonal "A":

 

Útvonal "B"
 

Részvételi díjak

Belső kabinban 1.249 EUR-tól / fő
Ablakos kabinban
1.749 EUR-tól / fő
Erkélyes kabin
1.759 EUR-tól / fő
Lakosztály 3.739 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 114 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (114 EUR-től / fő), borravalót kb. 13,55 USD / fő / nap, személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalok, internet használatát, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást 1,3%.

Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.
Indulási időpontonként a kikötők sorrendje eltérhetnek és változhatnak!
*- "A" útvonal