Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Kelet-karibi barangolás - 7 éjszakás hajóutak - Celebrity Silhouette


Igazodva napjaink állandó változó világához, mindig egy lépéssel versenytársaink előtt járunk, hogy utasaink a lehető legkülönlegesebb nyaralással szolgálhassunk. Ezért olyan tágasak, fénnyel teliek és a legapróbb részletekig gondosan kidolgozottak a belső tereink. Fél hektárnyi természetes gyepet kínálunk - az óceán közepén. Lenyűgöző éttermeket, amelyekben a hangulat semmivel sem marad el a világszínvonalú konyha mögött. Mindezt azért tesszük, hogy a hajóutunk minden egyes napján épp annyi izgalomban - vagy épp pihenésben - legyen része amennyit szeretne.

TIPP: Kérje “Go Big, Go Better, Go Best” ajánlatunk akár ajándék italcsomaggal! Részletek itt !

Amit ne hagyjon ki:

  • Speciális éttermek: Fedélzeti éttermeink oly izgalmasak és változatosak, mint az úti célok, melyeket meglátogatunk. Központi főéttermen kívül további büfé-étterem, kávéház és grill várja a nap különböző időszakaiban az éhes utasokat. De ha gourmet kalandokra vágyik, keresse fel valamelyik speciális éttermünket, a távol-keleti ízek otthonát a Silk Harvest-et, az olasz konyha szakértőjét a Tuscan Grill-t, a legsikkesebb Qsine-t vagy legkifinomultabbat a Murano-t.

  • PhilipsBurg, St. Maarten: Két önálló állam is létrejött a szigeten, két nagyban eltérő rész. A holland rész fővárosa Philipsburg a vásárolni vágyók paradicsoma áruházakkal és butikokkal. A Great Bay Beach és a  Little Bay Beach strandjai pedig a világ legszebbjei közé tartoznak.
CELEBRITY SILHOUETTE 

 

Hajó neve: Celebrity Silhouette - Solstice class
Indulási időpontok:
2017. nov. 19. dec. 17., 31. 2018. feb. 11., 25. márc. 11., 25.
Indulási kikötő: Fort Lauderdale, Florida, USA
Érkezési kikötő: Fort Lauderdale, Florida, USA

Utazás: Egyénileg

Útvonal:
 

Részvételi díjak

Belső kabinban 739 EUR-tól / fő
Ablakos kabinban
979 EUR-tól / fő
Erkélyes kabin
919 EUR-tól / fő
Lakosztály 3.029 EUR-tól / fő
Kikötői illeték 96 EUR-tól / fő

Foglalás & ajánlatkérés

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza:
kikötőbe utazás és visszautazás költségét, kikötői illetéket (96 EUR-től / fő), borravalót kb. 13,55 USD / fő / nap, személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalok, internet használatát, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást 1,3%.

Az árak a szabad helyek és az időpontok függvényében változhatnak.
Indulási időpontonként a kikötők sorrendje eltérhetnek és változhatnak!