Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Az RCI 7 hajóosztályának éttermei

KÓSTOLJON BELE EGY IGAZI ÍNYENC KALANDBA A HAJÓINKON!

A Royal Caribbean International flottájának mind a 23 hajója különleges étkezési lehetőségekkel várja Önt. Tegyen egy kulináris felfedezőutat a Royal Caribbean-nel. Újító kedvű konyhafőnökeink a világ legkülönfélébb ízeit tálalják fel Önnek díjtalan és speciális éttermeinkben, melyek páratlan színvonalú kiszolgálást és csúcsminőségű ételeket nyújtanak egyedi, magával ragadó környezetben.

ÉTTERMEK, KÁVÉZÓK

Quantum Oasis Freedom Voyager Radiance Vision Sovoereign

150 Central Park étterem $$$

American Icon Grill étterem


Ben & Jerry's fagylaltozó $


Latte-tudes kávézó


Hot-Dog House *


Café @ Two70 étteremPromenade kávézó és snack*

Chef's Table borvacsora* $$$$

 

 

Chic étterem

 

 

 

 

 

Chops Grille étterem* $$

Coastal Kitchen étterem

 

 

 

 

 

Coca-Cola freestyle automata*

 

 

 

 

Compass Deli étterem

 

 

 

 

 

Cups & Scoops cukrászda $

 

 

 

 

 

Devinly Decandence étterem

 

 

 

 

 

 

Giovanni's Table étterem* $$

 

Ice Cream Parlor* $


 

 

 

 

 

Izumi étterem* $$

 

 

Jade Sushi étterem

 

 

 

 

Jamie Oliver olasz étterem $$

 

 

 

 

 

Johnny Rockets étterem $

 

 

 

Fő étterem*

Michael's Pub étterem $

 

 

 

 

 

 

Park Café étterem*

 

Portofino étterem* $$

 

 

 

Rita's Cantina étterem* $

 

 

Szobaszervíz

Sabor étterem* $$

 

 

 

 

Samba Grill étterem* $$

 

 

 

 

SeaView kávézó & étterem

 

 

 

 

 

Silk étterem

 

 

 

 

 

Solarium Bisztró büfé

 

 

 

 

 

Solarium étterem* $$

 

 

 

 

Sorrento's pizzéria

 

 

 

Starbucks kávézó $

 

 

 

 

The Grande étterem

 

 

Vitality kávézó & snack

 

 

 

 

Windjammer étterem

Wipe Out étterem

 

 

 

 

 

Wonderland étterem $$$

 

 

 

 

 

- *- al jelölt éttermek hajóosztályok bizonyos hajóin találhatóak meg.
- a $-al jelölt éttermeknél foglalási díjat számolnak fel.

AMIT A HAJÓÚT ÁRA MAGÁBA FOGLAL

 • Windjammer étterem - A formalitásokat nélkülöző étkezőhely, látványos büfével és még látványosabb kilátással.

 • Főétterem - Többszintes, teljes ellátást nyújtó éttermünk kiváló reggelit, ebédet és vacsorát kínál. Vacsoránál választhatja a korai vagy késői ültetést, avagy dönthet a tetszés szerinti időpont történő étkezést lehetővé tévő My Time Dining megoldás mellett.

 • 5 teljes körű szolgáltatást nyújtó főétterem** -Minden este vadonatúj élmények várják Quantum osztályú hajóinkon, az American Icon Grill, Chic, The Grande, Silk és Coastal Kitchen éttermeinkben.

 • Szobaszerviz -24 órás szobaszervizünk jóvoltából ágyban maradhat és kabinjában fogyaszthatja el a reggelijét.


MY TIME DINING - Igazítsa vacsoráját napirendjéhez

 • Rugalmas vacsorázási lehetőség az ültetett étteremben is. (Kb. 18-21 óra között bármikor vacsorázhat az ültetett étterem kijelölt szintjén, de az nem garantált, hogy minden este ugyanaz lesz az asztala és a pincérek.) My Time Dining foglalása esetén a javasolt borravalót a hajóút foglalásakor, előre kell fizetni!A hajóút lefoglalása után a hajótársaság weboldalán vagy a helyszínen, a fedélzeten előzetes foglalást készíthet konkrét időpontokra is akár az utazás minden napjára.    

  Az ültetett étteremben Ön elegánsan, a napi étlap alapján, à la carte rendszerben reggelizhet, ebédelhet és vacsorázhat. Ha nem szeretne öltözködési előírásokhoz alkalmazkodni, étkezhet a svédasztalos étteremben, a Windjammer Caféban is, ahol – az ültetett étteremtől eltérően – kötetlen időben és formában reggelizhet, ebédelhet és vacsorázhat. A mindennap kézhez kapott napi hírlevélben (Cruise Compass) szerepel, hol és mikor, milyen kínálattal várják az éttermek az utasokat. A vacsorák közül ünnepélyességével, különleges hangulatával kiemelkedik a Kapitányi vacsora és a Gálavacsora.


DINAMIKUS ÉTKEZÉS - A tengeren történő étkezés új korszaka

 • A dinamikus Étkezés, a kulináris élvezetek felfedezésének új módja, amelyet a Royal Caribbean Quantum osztályú hajói kínálnak. A tengeri étkezés újragondolása változatosabb lehetőségeket kínál, s teljes rugalmasságot biztosít saját étrendje összeállításában. Nincsenek előre meghatározott étkezési időpontok, ültetési rend, gálavacsorák. Kizárólag az étvágyán múlik, hogy mikor mit eszik, hisz 18 íncsiklandozó lehetőség közül választhat. Nehéz döntés elé állítjuk: olyan remek helyek közül kell választania, mint a pl. a brit sztárszakács által üzemeltetett Jamie's Italian.


ITALFOGYASZTÁS

 • A büférendszerű étkezéseknél, valamint a grill- és snackbárokban, pizzériákban Ön az alábbi italokat fogyaszthatja térítésmentesen: amerikai hosszú kávé, tea, tej, jeges víz, jeges tea, limonádé.

  Az ültetett ebédek és vacsorák során, ill. a feláras éttermekben csak a jeges víz fogyasztása ingyenes, minden egyéb italért fizetni kell. Ugyancsak fizetni kell a bárokban fogyasztott alkoholos és alkoholmentes italokért.

  A Royal Caribbean International hajóútjain nem szolgálnak fel alkohol tartalmú italokat 21 év alatti utasoknak, kivéve azokon az útvonalakon, amelyek Európából, Dél-Amerikából, Ázsiából vagy Ausztráliából indulnak, ahol a törvényes alkoholfogyasztás korhatára alacsonyabb, a legtöbb esetben 18 év. (A hajótársaság saját desztinációin (Labadee, CocoCay) minden esetben 21 év a korhatár.)

  A Duty Free Shopban vagy a szárazföldi kikötések alkalmával vásárolt alkoholt az utas nem tarthatja magánál. Ezeket a hajóút utolsó napján viszi a személyzet a kabinokba.

Vissza a főoldalra