Gyorskeresés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyomtat

Észak-Európa & Skandináv hajóutak

Fedezze fel a Royal Caribbean Cruise 4-12 éjszakás hajóútjaival Észak-Európa és Skandinávia legszebb tájait.

Válasszon rövidebb és hosszabb hajóútjaink közül és csodálja meg Észak-Európa szépségeit.

Fantasztikus hajóink fedélzetéről ismerje meg Észak-Európa legvarázslatosabb tájait. Látogassa meg a térség nyüzsgő fővárosait a modern Helsinkitől egészen a fenséges Szentpéterváron töltött éjszakáig vagy járja be a norvég fjordok gyönyörű tájait. A hajóutak kedveznek a kalandosabb kedvű utazóknak is, és bemutatják az ősi Tallin kevésbé imsert látnivalóit valamint Gdansk kikötővárosát is.

LÁTNIVALÓK

Szentpétervár, Oroszország

Szentpétervár

Szentpétervár a csodák lenyűgöző városa. Legismertebb látnivalója a Téli Palota, melynek aranyozott kupolái, fényűző csarnokai és impozáns parkja felejthetetlen látványt nyújtanak. A Téli Palota épületében az Ermitázs múzeum több mint három millió műalkotásnak, köztük számos Monet, Rembrandt, Van Gogh és Leonardo da Vinci műnek ad otthont. Válassza a nyári napforduló idején induló útjainkat, így láthatja a fehér éjszakákat, amikor a nap szinte le sem nyugszik éjszaka.

Helsinki, Finnország

Helsinki

Helsinki sajátos arca és hagyományai mellett elsősorban fantasztikus építészetével bűvöli el az ideérkezőket. E pezsgő, kifinomult városban jól megférnek a hipermodern design épületek a neoklasszicista és barokk építészet remekeivel. Gyalog a legjobb bejárni a várost, de ha megunta a sétát, foghat egy közkerékpárt, és azon folytathatja útját. Menjen komppal Suomenlinna ősi tengerparti erődjéhez; négy szigetre épült az erőd, és egyes részeit hidak kötik össze.


Tallin, Észtország

Tallin

Tallin Európa egyik leghangulatosabb városa; fantasztikus építészeti kincsei között különemlítést érdemelnek a régi lakóházak, a sisakos tornyú templomok és a Toompea Palota gyönyörű termei. Sétáljon a középkori kis utcák és sikátorok labirintusában, majd pihenjen meg egy korsó helyi főzésű sör mellett a régi Városház tér valamelyik bárjának vagy éttermének teraszán. Látogasson el a tallinni állatkertbe, amely sok ezer állatnak, köztük elefántoknak, jegesmedvéknek és szibériai tigriseknek ad otthont.

Bergen, Norvégia

Bergen

A kulturális és történelmi látnivalókban gazdag Bergen a Fjordok kapujaként is ismert. Tegyen egy kitérőt a hajóút előtt vagy után Bryggenbe, amely régi történelmi épületek gyűjteménye a kikötő mellett, és egyben rengeteg kiváló bolttal és étteremmel rendelkezik. A Floyen- hegy tetejéről pedig lélegzetelállító kilátás nyílik a városra.

INDULÁSI KIKÖTŐK